Infoisinfo Nederland

Noord-West Interieurs Bartels
Behang in Purmerend

www.noordwest.info
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 0299-42385?

Adres

Peperstraat 21-23. P.C. 1441BH, Purmerend, Noord Holland.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?



Wat moet je weten over Noord-West Interieurs Bartels

Gordijnen in Purmerend, Laminaat in Purmerend, Zonwering in Purmerend, Winkel in Purmerend

Van houten vloeren, laminaat en PVC-vloeren tot tapijt, marmoleum, karpetten en gordijnen. Noord-West Interieurs maakt veel vloeren in eigen beheer en dát merkt u aan het voordelige prijskaartje. Particulieren en bedrijven kunnen terecht bij vijf vestigingen, waaronder een 1000 vierkante meter grote showroom met houten vloeren in Tuitjenhorn. Als u bij ons geen houten vloer vindt, dan vindt u ‘m nergens. .
Geen wonder dat u deze met de grootst mogelijke zorg uitzoekt. Voor uw complete interieur. U kunt rekenen op een deskundig advies, hoogwaardige kwaliteit en op maat gemaakte producten. Wij hebben knik- en uitvalschermen, shutters, rolgordijnen en nog veel meer. Maar ook voor binnen- en buitenzonwering is Noord West Interieurs hét adres. In de vestigingen van Noord West Interieurs vindt u werkelijk alles op het gebied van interieurstoffering voor uw woning of bedrijfspand. En het leggen of stofferen? Daar zorgen onze vakkundige medewerkers voor.
Noord-West Interieurs Noord-West Interieurs is in de kop van Noord-Holland een gerenommeerde naam op het gebied van woninginrichting. En bewijzen we dat superieure kwaliteit toch voordelig kan zijn. Deskundig en gericht gaan wij met u op zoek naar de vloer die het beste bij u past. Wij bieden zelfgemaakte en geïmporteerde vloeren voor particulieren en bedrijven. Welke houtsoort wilt u? In welk patroon wilt u de vloer gelegd hebben? Hoe zit het met het onderhoud? Noord-West Interieurs is een absolute specialist wanneer het gaat om houten vloeren in alle soorten en maten. Makkelijk toch? De houten vloer die bij u past Een houten vloer gaat jaren mee. .
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Beoordelingen van Noord-West Interieurs Bartels (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe